Hyra samtalsrum, grupprum eller utbildningslokal?

Om du själv bedriver samtalsbehandling, kursverksamhet eller utbildning är du välkommen att hyra in dig i våra lokaler. Mottagningen har tre rum – två samtalsrum (13 resp. 14 m2) som lämpar sig för individualterapi eller parsamtal (13 m2) och ett grupprum, som lämpar sig för gruppterapi, yoga, konferens eller utbildning (45 m2). I grupprummet finns hopfällbar konferensmöblering för upp till 25 personer. Tillgång finns till väntrum, toalett, pentry, trådlöst nätverk, skrivare, whiteboard (i samtliga rum) och projektor.

Samtalsrummen hyrs endast ut till legitimerade psykologer och legitimerade psykoterapeuter, men grupprummet hyrs ut till alla som bedöms bedriva seriös verksamhet, förenlig med Blå vindens värdegrund.

Gå in på bokningsschemat för att se vilka tider som finns tillgängliga, läs mer om lokalerna och titta på bilder!

Beskrivning av lokalen

Entrén på gatuplanet öppnas med hjälp av portkod. För att ta sig till mottagningen åker man hiss längst upp och går ytterligare en trappa. Tillgängligheten för rörelsehindrade är alltså dålig. För att ta sig in på mottagningen behövs ytterligare en kod.

När man kommer in på mottagningen kommer man in i den hall som också fungerar som väntrum. Till höger finns en toalett och till vänster ett pentry där hyresgäster kan förse sig med kaffe, te och frukt.

Samtalsrummen

Det finns två individualrum, samtalsrum A och B. Samtalsrum A, närmast ytterdörren, är ca 13 m2 och har en något formell stil och går i svart-vitt, med tre svarta skinnfåtöljer (IKEA Malung).

Samtalsrum B är ca 14 m2, går i vitt och björk och har tre tygfåtöljer (IKEA Poäng). Utöver detta innehåller båda rummen småbord, skrivbord, whiteboard och växter.

Grupprummet

Grupprummet är 45 m2 och kan användas omöblerat för yoga, dans och liknande, eller möblerat som utbildnings- eller konferenslokal. Av brandsäkerhetsskäl får maximalt 20 personer vistas i rummet samtidigt.

Möblerna består av hopfällbara bord och stapelbara stolar. Vid konferensmöblering ryms 16 personer vid borden, men det finns fler stolar. Det finns en whiteboard (som går att gömma bakom ett draperi), projektor och stereo (med cd-spelare och anslutning för externa musikspelare).

I ett förråd finns yogamattor (tunna + tjocka) och kuddar (meditations- och vanliga) – 12 av varje – samt drygt 20 filtar.

Uthyrning

Samtalsrummen

Samtalsrummen hyrs ut antingen per timme eller per "block". Blocken är kl. 7-12, 13-17 och 17-22.

Per timme

Strötimmar kan bokas för 150 kr/timme, men endast en månad framåt. Avbokning sker senast en vecka i förväg och hyran faktureras i efterskott. Bokar man samma tid varje vecka kan man boka upp till ett halvår i förväg, men betalar då också i förskott utan möjlighet att avboka.

Per block

Hyr man ett eller flera block i veckan under minst ett års tid betalar man kvartalsvis i förskott och uppsägningstiden är tre månader innan kontraktet löper ut. Hyr man två block får man 5 % rabatt; 3 block 10 %, 4 block 15 % osv.

Förmiddag: 1100 kr/mån
Eftermiddag: 1200 kr/mån
Kväll: 1300 kr/mån
Helg (fredag kväll – söndag kväll): 800 kr/mån

Grupprummet

Grupprummet hyrs per timme (dagtid vardagar), kväll eller helg.

Per timme: 300 kr
Kväll (kl.17-22): 1200 kr
Heldag (äv lö/sö): 1600 kr
Helg (fr.kl.17-sö.kl.21): 2.500 kr

Ju mer man hyr desto lägre pris – tag kontakt för att diskutera priser!

Avbokningsregler grupprum

Mer än två månader i förväg – 10% av kostnaden
Mer än en månad i förväg – 25%
Mer än två veckor i förväg – 50%
Mindre än två veckor i förväg – 100%

Moms:

Ingen moms utgår.

Andrahandsuthyrning

Ingen andrahandsuthyrning är tillåten.

Marknadsföring

Hyresgäster som hyr block på årsbasis får ha en kort presentation och sina kontaktuppgifter på Blå vindens webbplats.

Nycklar

Alla hyresgäster får förstås kvittera ut nycklar till mottagningen och behålla dessa så länge man hyr minst en timme i månaden.

Förhållningsregler

  • Vi tar hänsyn till andra hyresgäster, deras klienter samt de boende i fastigheten.

  • Vi släpper in våra egna klienter (vi informerar våra klienter hur mycket för tidigt de kan komma och ser till att vara på plats då).

  • Släpper vi in någon vi inte känner så frågar vi vart de ska.

  • Vi ställer endast upp ytterdörren så länge vi har den under uppsikt.

  • Ytterskor lämnas i hallen.

  • Vi öppnar inte stängda rumsdörrar (=verksamhet pågår) och lämnar själv rumsdörren på vid gavel när vi går.

  • Vi lämnar vårt rum senast på avsedd tid och inte i akut vädringsbehov.

  • Vi plockar i ordning efter oss, återställer möbler och diskar vår egen disk.

  • Vi anmäler snarast underhållsbehov och andra problem till undertecknad.

  • Inga pälsdjur får vistas i lokalerna.

Övrigt

Med reservation för framtida ändringar. För frågor, ring 0733895701 mejla info@blavinden.se. eller fyll i formuläret nedan!

Björn Christensen
Samordnare